KIITOS KAUDESTA 2021

Vuoden 2021 viimeistä viikkoa vietetään joten on korkea aika niputtaa kulunut vuosi ja kausi viimeisen kerran pakettiin. Ensimmäisenä haluamme kiittää yhteistyökumppaneita ja kaikkia teitä ketkä lunastitte itsellenne kannatuskausarin tälle kaudelle. Ilman teitä arvoisat tukijamme olisi joukkueen pyörittäminen käytännössä mahdotonta. SUURI KIITOS! Erityinen hatunnosto Kankkilan VPK:n porukalle jotka pitävät kotikenttäämme Kankkilan Pyhättöä upeassa kunnossa. Olette mieletön kööri! Koko joukkueemme kiittää!

Yhteistyökumppanit kaudella 2021:

KANKKILAN VPK⁣⁣

J. HOVÉN⁣⁣

VILLIKKA PREMIUM⁣⁣

SÄHKÖASENNUS E. RONKAINEN OY⁣⁣

MYRSKYLÄN SAVU OY⁣⁣

KERA-GROUP OY⁣⁣

KAHVILA-RAVINTOLA MYRSKYTÄHTI⁣⁣

JL-PUTKI⁣⁣

Kauden alku viivästyy

Pre-season pärähti käyntiin heti tammikuun alussa omatoimisella jaksolla kun joukkueen yhteisiä harjoituksia ei rajoitusten vuoksi voitu järjestää. Tämän johdosta pelaajisto olikin tuttu näky lenkkipoluilla ja hiihtoladuilla.

“Kyllähän nousu Neloseen pisti painetta laittamaan lenkkikengät jalkaan heti vuoden alusta ja juoksukunnon kohottaminen oli omalla listalla aika kärkipäässä.” muistelee keskikentällä pelaava Markku Vilonen #9. “Lisäpontta tähän toi Anttilan Mikan kehittelemä “leikkimielinen” juoksuhaaste johon ilahduttavasti tosi moni lähti mukaan. Toki myös kun jengin oma WhatsApp ryhmä tulvi muiden treenikuvia ja videoita niin eihän sitä huonommaksi voinut kukaan jäädä.” naurahtaa Vilonen.

Omatoiminen harjoitusjakso jatkuikin pitkälle kevääseen kun vasta noin viikko ennen Vappua voitiin järjestää ensimmäiset joukkueharjoitukset. Normaalisti kausi oltaisiin jo tuohon aikaan aloitettu. Kauden alkua saatiinkin odotella vielä kauan kun kauden ensimmäinen peli olisi vasta kesäkuun puolessa välissä.

Nelosen kutsu

Kaudella jatkettiin siitä mihin viime kaudella jäätiin kun ensimmäisestä viidestä pelistä napattiin 4 voittoa ja 1 tappio. Seuraavista neljästä pelistä puolestaan saldoksi jäi 1 tasuri ja 3 tappiota. Alkusarjan kahdesta viimeisestä pelistä sitten napattiinkin 2 voittoa ja joukkueen peli toimi erinomaisesti. Näistä peleistä etenkin hekumallinen kotipeli ja 1-0 voitto Orimattilan Petoja vastaan oli tunnelmaltaan ja ottelutapahtumallaan aivan ensiluokkainen.

“Käsittämätön määrä jengiä katsomassa peliä, pikkusen märkä nurmi ja tasaista vääntöä molemmilta joukkueilta. Kunnon aladivari-huumaa! Ekalla puoliskolla Pedot oli parempi joukkue, mutta peli pysyi maalittomana. Toisella puoliskolla saatiin peli paremmin haltuun ja lopulta Anttilan Mika täräytti ottelun voitto-osuman ja karnevaalit oli valmiit! Oli tuskaa olla kentän laidalla katsomassa, sykkeet ja jännitys oli korkeammalla kuin kertaakaan pelatessa.” kertaa loukkaantumiseen kautensa jo aiemmin päättänyt Vilonen.

Alkusarjan kahden viimeisen pelin voiton myötä alkusarja päätettiin neljännellä sijalla ja täten sarjapaikka myös ensi kaudella Neloseen varmistui. Samalla myös toteutui joukkueen kauden alussa itselleen asettama tavoite.

Ylempi jatkosarja ja pannukakkumainen fiilis

Ensimmäiseen otteluun NouLaa vastaan lähdettiin suurella tarmolla, mahdollisuudet nousta top-3 oli vielä käsien ulottuvilla ja oma pelikin oli löytänyt omat uomansa. Kyseinen matsi olikin heittämällä yksi parhaimmista koko kaudella ja ottelusta muodostuikin todellinen pienten marginaalien peli kun lopulta NouLa voitti ottelun kotonaan 1-0. 

Tämän jälkeen vaikeudet joukkueessa kasaantuivat. Niin sanottu sairastupa täyttyi täyttymistään ja pahimmillaan lähemmäs kymmenen pelaajaa oli loukkaantuneena. Lopulta kun kaikki sen suurimmat panoksetkin jatkosarjasta kaikkosivat ensimmäisen ottelun niukan tappion myötä, ei repaleinen MyMy saanut lopuista peleistä oikein mitään irti. Harmittavasti myös kauden venyminen niin pitkälle syksyyn ja Palloliiton tuomaripulasta johtuen ei kotipelejäkään voitu valottomalla Pyhätöllä järjestää vaan kaikki kotiottelutkin olivat käytännössä vieraspelejä jäi jatkosarjasta aika halju maku, siitäkin huolimatta että kausi oli kaiken kaikkiaan hyvin menestyksekäs.

Kohti tulevaa

Tulevan kauden valmistelut ovat jo kovassa vauhdissa kun joukkueen kasaaminen ja harjoitukset on saatu käyntiin. Muutamia muutoksia on joukkueen runkoon tulossa ja uusia pelaajia etsitään mukaan. Mikäli sinua tai tiedät jonkun ketä kiinnostaa pelata yhdessä upeimmista alasarjajengeistä ensi kaudella eteläisen alueen Nelosta, ota yhteyttä joukkueeseen ja tule mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

A WordPress.com Website.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: